Kultura

Peto izdanje emisije ‘’Supermarket kulture’’

U najnovijem izdanju emisije Boom 93 Supermarket kulture, koje možete slušati u nedelju, 19. septembra od 9 sati, čućete mnoštvo informacija iz ove oblasti.

Bili smo na konceptualnoj izložbi ”Milena Pavlović Barili – jedna slikarka, 15 fotografa, 30 umetničkih dela” autorke Duške Jovanić, koju ćemo čuti u emisiji.

Posetili smo književno veče na kome je, uz učešće autora, predstavljen kontroverzni roman ”Kontraendorfin” Svetislava Basare, dobitnik NIN-ove nagrade za 2020. godinu, a vi ćete biti u prilici da čujete bar deo onoga što je pisac govorio.

Miroslav Bata Petrović, poznati autor dokumentarnih filmova i publicista, priča o prvom izdanju Art-Festa, festivala sa filmovima o umetnicima, čiji je deo programa prikazan i u Požarevcu. Svi ovi događaji odvijali su se u Centru za kulturu u Požarevcu.

Sa Srđanom Dinčićem, izuzetno popularnim stand up komičarom, prilikom igranja predstave na Trećem Lokal Stand Up Festu u Radio Kafeu u Požarevcu, razgovarao je novinar Boom 93, Radoslav Momirović.

Donosimo kratak osvrt na kolosalni roman ruske književnosti ”Obitelj” Zahara Prilepina, izdavača Samizdat B92, i kritiku velikog domaćeg filmskog hita ”Toma” Dragana Bjelogrlića.

Urednik i voditelj emisije je Goran Jovanović.

Supermarket kulture, izdanje br. 5, u nedelju, 19.09.2021. u 9 sati na radiju Boom 93, a u formatu podkasta na našem sajtu.

 

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend