Kultura

Treće izdanje emisije Supermarket kulture

U trećem izdanju emisije Supermarket kulture u fokusu su pozorišni i filmski festivali, a najviše prostora posvećeno je manifestaciji Viminacium Fest, koja počinje u ponedeljak, 23. avgusta. O ovom festivalu govore Saša Pavlović, gradonačelnik Požarevca, Galina Perić, direktorka Centra za kulturu Požarevac, i Mihajlo Nestorović, idejni tvorac i selektor.

U vestima iz kulture o pobednicima Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji i  Sarajevo Film Festivala, o aktuelnim festivalima u Nišu (Filmski susreti) i Smederevu (Dunav Film Fest), izložbama i novim književnim izdanjima, kao i o velikom uspehu Narodne biblioteke ”Ilija M. Petrović” u svetskim okvirima. Najnovije izdanje emisije donosi recenziju svežeg i izuzetno provokativnog filma čuvenog Pola Verhovena ”Benedeta”, prikazanog ove godine u Kanu.

      Supermarket kulture, kulturni vodič od lokala do globala, u formatu radijske emisije i kao podkast, uređuju Goran Jovanović i redakcija Boom 93.

Emisiju “Supermarket kulture” možete pratiti sutra,  22. avgusta od 9 sati, na radiju Boom 93.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend