Kultura

U Ramskoj tvrđavi proglašenje pobednika likovnog konkursa

U subotu, 3. oktobra, u srednjovekovnoj Ramskoj tvrđavi na Dunavu biće proglašeni pobednici Drugog međunarodnog likovnog konkursa ''Moj svet'' koji organizuje Humanitarna organizacija za regionalnu podršku osobama sa invaliditetom ''Srbija velikog srca''.
Marko Veljković/Boom93

Žiri iz Srbije, Hrvatske i Crne Gore ocenjivaće preko 100 radova koje su na Konkurs poslali pojedinci, škole i institucije iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Kanade. Na Konkursu je učestvovalo 44 autora u različitim kategorijama.

Ocenjivanje radova i proglašenje pobednika biće organizovano u Ramskoj tvrđavi, u saradnji sa Opštinom Veliko Gradište, Turističkom organizacijom i Narodnom bibliotekom „Vuk Karadžić”, sa početkom u 12 časova.

Događaju će prisustvovati i predstavnici lokalne samouprave i institucija kulture u Velikom Gradištu.  Predsednica Humanitarne organizacije ”Srbija velikog srca” je Jelena Marković.

U slučaju kiše izložba će biti postavljena u prostorijama Narodne biblioteke ”Vuk Karadžić”. Molim Vas da pre dolaska proverite mesto održavanja događaja.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend