Kultura

Zbog nepovoljne epidemiološke situcije festival Živka Matić u Onlajn formatu

Iz Centra za kulturu Požarevac stiglo je obaveštenje da se odlaže večerašnje otvaranje XIII Smotre dramskih amatera Pomorovlja i Podunavlja „Živka Matić“ koje je planirano sa početkom u 20 časova zbog novih mera  Vlade Republike Srbije a u cilju sprečavanja širenja epidemije korona virusa.
Foto CK Požarevac/Živka Matić

Usled nepovoljne epidemiološke situacije i poštujući nove mere Kriznog štaba R. Srbije XIII Smotra dramskih amatera Pomoravlja i Podunavlja “Živka Matić” se prebacuje na Onlajn format.

Novi format ima svojih specifičnosti koje se tiču same organizacije, tako da će gledaoci blagovremeno biti obavešteni o novom terminu, ovoga puta, Onlajn Smotre dramskih amatera “Živka Matić”.

 

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend