Politika

Brnabić: Formiranje nove Vlade sredinom oktobra

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da će naredna sedmica biti ključna za formiranje nove Vlade i dodala da veruje da će ona biti formirana sredinom oktobra.
Boom93/M.Veljković

„Verujem da će naredna nedelja biti ključna za formiranje nove vlade, predsednik je tu u zemlji, nema potrebe za razgovorima u inostranstvu“, rekla je Brnabić.

Naredne nedelje će razgovarati sa potencijalnim partnerima, sa svim parlamentarnim strankama koje su prešle cenzus, rekla je Brnabić za TV Pink i dodala da veruje da će nakon toga sredinom oktobra biti formirana vlada.
Ima naznaka da ove godine uopšte nećemo imati pad bruto domaćeg proizvoda, što bi bio ogroman uspeh, izjavila je Brnabić.
Ona je najavila da će krajem oktobra biti završen Data centar u Kragujevcu koji će, kako je rekla, biti najmoderniji u Evropi.
U oktobru će, rekla je premijerka, biti završena i otvorena i višenamenska laboratorijska lamela u Nišu u sastavu tamošnjeg Elektronskog fakulteta.
„To će stvoriti uslove za mlade da ostaju u našoj zemlji“, istakla je ona.

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • I ja sam očekivao taj termin. Do tada će već da se iskristališu likovi u zadruzi, pa će Vučić tačno znati gde će npr. Kristijana . Dal za ministra za sport i omladimu ili za ministra policije.

%d bloggers like this:
Send this to a friend