Politika

Đilas sa građanima Požarevca o Planu za dan posle

Foto:Boom93/Arhivska fotografija
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas da gradjani mogu da žive u fikciji koju režim pravi, ili da se bave realnim životom i problemima koje on nosi, i ponudio rešenja predstavljajući "Plan za dan posle".

Đilas je u Požarevcu rekao da sa građanima može da priča “o Mauricijusima”, ali i o Milanu Vujiću koga privode zbog tvita, Marti koju izbace iz vrtića zbog očevog lajka, Mariji i Mirjani koje otpuste iz škole zato što neće da botuju ili o Jeleni Spirić kojoj lokalni kriminalac povezan sa vlastima u Leskovcu preti zbog kritike režima.

Kako je prenela je SSP, Đilas je naglasio da građani biraju da govore o ‘Planu za dan posle’ koji će sprečiti da se ikada ponove takve stvari.

“Biramo da govorimo o platama ljudi, ulaganjima u poljoprivredu, o besplatnim udžbenicima i o svim ostalim konkretnim stvarima koje moraju da se urade da bi kada pitate čoveka na ulici kako je odgovorio ‘dobro sam’, rekao je Đilas.

Potpredsednica SSP-a Marinika Tepić razgovarala je u Sremskoj Mitrovici sa gradjanima o situaciji u tom gradu, medijskom mraku, lokalnim političkim koruptivnim vezama i na koji način se to odražava na svakodnevni život.

“Reakcije građana su nam još jedan dokaz da smo na pravom putu i da vreme slobode i pravde stiže u celu Srbiju i da se Srbija budi”, ocenila je SSP.

2 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

 • “Tebra” imali ste šansu posle 5.oktobra da sprovedete LUSTRACIJU i krivično procesuiranje komunističkih kulaka iz Crveno-crne koalicije! Niste to uradili i opet se vratila na vlast crveno-crna koalicija!!! I šta ćemo sada?!?
  U ovoj nesrećnoj i uništenom zemlji,već 70. godina vladaju Patokrate,koji svojim psihopatološkim delovanjem pljačkaju,uništavaju i ubijaju državu i narod!
  Šta ti nije jasno!?!
  Nije vama tajkunima-lopinama “ćaća” bio Rokfeler i Rotšilda,pa da ste tako bezobrazno bogati,već ste sve oteli od naroda,preko lažnih poslova,”pranja novca”,pljačkaške privatizacije ili doslovnog pljačkanja banki (Investbanka,Nacionalna štedionica,Beobanka,Agrobanka,…!).
  Sve vas tajkune-lopine treba u bukagije,pa Lustracija,pa da se narodu vrati opljačkani novac! Sve vas tajkune-lopine je stvorila Patokratija na vlasti,ali sve vas (Mišković,Beko,Subotić,Šolak,Đilas,Kokeza,Drakulić,Popović,Kostić, Vlahović,Dinkić,Labus,Đelić,Babović,Bubalo,Lazović, Hamović, Veselinović,Vučić,Dačić,Palma,Babić,…i ostala tajkunsko-političko-lopovska-fukara!!!
  Alo,za samo 30 godina vlasti Patokratije od građana Srbije i države je ukradeno i u inostranstvo izneseno 650 milijardi dolara!!! Šta nije jasno???!!!

%d bloggers like this:
Send this to a friend