Politika

Dveri traže odgovore za radove u KM vencu

Pokret Dveri u Požarevcu saopštio je kako smatra da lokalna vlast u Požarevcu u proteklom periodu nije radila transparentno i da su dosadašnje javne nabavke obeležile brojne nepravilnosti. U saopštenju se navodi da su na poslednjoj sednici postavljena određena pitanja u vezi nabavke za rekonstrukciju lokacije Knez Milošev Venac, a na koja nisu pruženi odgovori.

Dveri samtraju da su „zbog opšteg interesa i na zahtev građana, kao i pominjanja požarevačke opozicije da ’crta metu’ gradonačelniku na društvenim mrežama“ podneli zahtev da im se dostave odgovori u vezi rekonstrukcije zelenih površina u Knez Miloševom vencu.

Od gradske uprave zatražili su informacije vezane za postupak dodeljivanja posla, procedure sprovođenja javne nabavke, početka i završetka radova, razloga obustavljanja i okolnosti oko uvođenja izvođača, a posebno trećih lica na delu asfaltiranja površina.

 

 

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

2 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Aleluja,pa vi ste živi,dobro je! Povežite se sa novinarima koji se bave istraživanjem,kao i sa nekim insajderima,sakupite dokumenta i dokaze i objavite! Naravno podnesite i krivične prijave protiv Kleptokrata na vlasti u lokalu! Počnite borbu,ljudi će vam zahvaliti,budite sigurni,ovaj komentar važi za sve opozicione partije,ne čekajte čudo,već radite na demontiranje kriminalnog režima! Do pobede i obavezne LUSTRACIJE!

%d bloggers like this:
Send this to a friend