Politika

Gradska organizacija Dveri demantuje navode bivših članova

Gradska organizacija Dveri demantovala je navode koje su u saopštenju prosleđenom medijima pre nekoliko dana izneli bivši članovi ove organizacije Dragan Papović i Marko Đorđević.

“Netačne su tvrdnje Dragana Papovića u kojima navodi razloge izlaska 5 članova zbog kako tvrdi “nedovoljne autonomije u radu GrO u odnosu na Centralne organe Pokreta, i “nametnute kadrove”, već je sve rađeno po Statutu Dveri. Odbor je imao apsolutnu samostalnost i autonomiju u radu u okviru svog delokruga i angažovanja GrO”, navodi se u saopštenju ove organizacije.

Kako je navedeno, u narednom periodu biće izabran novi predsednik gradskog odbora SP Dveri u Požarevcu.

Podsetimo, u saopštenju koje je pre neki dan prosleđeno medijima, sada već bivši članovi Dveri Dragan Papović i Marko Đorđević, naveli su da je pored njih još sedam članova napustilo Gradski odbor Dveri.

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend