Izbori 2020

Sergej Trifunović napadnut tokom prikupljanja potpisa, policija privela dve osobe

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović napadnut je danas ispred Ruskog cara u Knez Mihailovoj ulici tokom skupljanja potpisa za predstojeće izbore, a policija je privela dve osobe.
Printscreen / YouTube / Al Jazeera Balkans

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, u Ulici kneza Mihaila u Beogradu danas je došlo do narušavanja javnog reda i mira, nakon čega je policija privela dve osobe.

„Kako se sumnja, Ž. A. (1953) udario je zatvorenom šakom, nakon kraće rasprave, predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića, a potom je u drugom izolovanom incidentu, došlo do svađe između M. Đ. (1955) i Trifunovića, bez fizičkog kontakta. Policija je sprečila veće incidente i odmah privela dvojicu muškaraca i o svemu obavestila nadležno tužilaštvo, koje će odlučiti o daljem toku postupka“, navodi se u saopštenju MUP-a.

Član Predsedništva Pokreta slobodnih građana Petar Miletić, izjavio je za N1 da je Trifunoviću prišao čovek i provocirao ga pitanjima „ko ovo plaća“ i onda ga je u jednom trenutku udario po licu.

Miletić je naveo i da je policija, koja je bila u blizini, privela napadača, a da će advokat PSG-a podneti prijavu.

IZVOR: Danas, Al Jazeera Balkans

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend