Izbori 2020

Šešelj: Mi želimo da uđemo u lokalnu vlast u svim opštinama u Srbiji, da pokažemo koliko su naši kadrovi sposobni i kvalifikovani

U sklopu izborne kampanje za lokalne i parlamentarne izbore dr Vojislav Šešelj, predsednik Srpske radikalne stranke obišao je danas Požarevac.
Marko Veljković/Boom93

Šešelj je rekao da su u Srpskoj radikalnoj stranci odlučili da ne drže mitinge na otvorenom prostoru, niti javne tribine u zatvorenom.

„Odlučili smo da ja kao predsednik stranke obiđem sve opštine u Srbiji. Da izvršim inspekciju podnošenja lista kandidata za lokalne izbore, lista kontrolora. Mi smo u Požarevcu podneli listu kandidata, ali Gradska izborna komisija imala je neke primedbe pa smo dobili 48 sati da to ispravimo i nadam se da će sve biti u redu do sutra naveče. Mi želimo da uđemo u lokalnu vlast u svim opštinama u Srbiji gde budemo prešli cenzus, a nadamo se da ćemo svuda proći. Želimo da pokažemo kakvi su naši kadrovi, koliko su sposobni, vredni, marljivi i kvalifikovani“ istakao je Vojislav Šešelj.

On je dodao da niko ne beži od koalicije sa Srpskom radikalnom strankom, jer su se kadrovi stranke pokazali kao časni i pošteni ljudi koji ne ulaze u nikakve korupcionaške afere.

„Mislim da bi za Požarevac dobro bilo da radikali budu sastavni deo lokalne vlasti nakon izbora. Podneli smo listu kandidata i u Kostolcu koja je proglašena. Lista Srpske radikalne stranke proglašena je i u Velikom Gradištu i Žagubici i očekujemo da se liste proglase u Golupcu i Malom Crniću“ istakao je Šešelj.

dr Vojislav Šešelj se osvrnuo i na republičku vlast gde SRS želi da osvoji više mandata nego prošli put. Kako kaže da su radikali u prošlom sazivu skupštine bili jedina ozbiljna opozicija, dok je ostala opozicija napuštala skupštinu.

Srpska radikalna stranka je u Požarevcu podnela trećinsku listu.

Marko Veljković

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • da pokažemo koliko su naši kadrovi sposobni i kvalifikovani
    E to ako propustimo , gorko će se kajemo.

%d bloggers like this:
Send this to a friend