Izbori 2020

SPS i Jedinstvena Srbija održali predizborni skup u Požarevcu

Socijalistička partija Srbije i Jedinstvena Srbija održale su danas predizborni skup u Požarevcu.
Boom93/N. Stojićević

Kako je na današnjem skupu rečeno Socijalistička partija Srbije se podmlađuje, reformiše i prilagođava, ali uvek u interesu građana i građanki Srbije.

Požarevljani imaju genetsku obavezu da glasaju za SPS

Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije je rekao da lokalne samouprave u Srbiji kako bi vratile naše ljude iz dijaspore moraju da stvore takve uslove da im daju besplatnu lokaciju da naprave proizvodne hale i da im kada zaposle 30 radnika obezbede 200 hiljada evra iz svog budžeta.

On je naglasio da Požarevljani imaju takvu genetiku, da im je obaveza da glasaju za Socijalističku partiju Srbije.

Boom93/N. Stojićević

Ivica Dačić, predsednik SPS-a je naglasio da je Braničevski okrug kada je u pitanju glasanje za SPS i Jedinstvenu Srbiju najbolji po rezultatima kao okrug.

“Od prvih višepartijskih izbora u Srbiji u ovom okrugu mi smo uvek imali najbolji rezultat u Srbiji”, kazao je Dačić.

Dačić je istakao da što se tiče Kosova i Metohije on pozdravlja današnju odluku Vlade Kosova i kaže da je njegov i pristup predsednika Vučića jedinstven, a to je kompromis. Ali, taj kompromis nije priznanje i da su oni spremni za dogovore. Ukoliko druga strana ne želi kompromis oni nastavljaju čvrstu borbu za teritorijalni integritet i suverenitet Srbije.

Kaže da protivnici SPS-a često ovoj partiji zameraju vraćanje u prošlost, ali da je njihov najveći problem taj što nemaju prošlost. Podsetio je da Socijalistička partija Srbije nije počela ni od Ivice Dačića, ni Slobodana Miloševića, a ni od Tita, već je ova partija iako formalno postoji 30 godina, nastala još 1919. godine kao Komunistička partija.

Izborna kampanja svaki radni dan u Vladi Srbije kada se radi za inetrese zemlje

Dačić je naglasio da ovo nije izborna kampanja, već je njegova izborna kampanja svaki radni dan u Vladi Srbije kada je radio za interese Srbije.

On je za sutra u 20 časova najavio skup Socijalističke partije Srbije na Tašmajdanu u Beogradu i pozvao sve koji imaju naklonost ka koaliciji koja se zalaže za domaćinsku Srbiju i ka koaliciji koja je čvrsta u odbrani nacionalnih interesa kao što je njihova da glasaju za njih.

 

 

 

Neda Stojićević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend