Politika

Izglasano nepoverenje Stefanoviću i Lončaru

(BETAPHOTO/MINISTARSTVO ODBRANE SRBIJE/Jovo Mamula/MO)
Niški Gradski odbor Srpske napredne stranke izglasao je nepoverenje dvojici funkcionera - Nebojši Stefanoviću i Zlatiboru Lončaru, objavio je portal Južne vesti, pozivajući se na nezvanične izvore.

Dok zvaničnih informacija nema, jer se ceo proces u odborima širom Srbije odvija u velikoj tajnosti, izvori Južnih vesti kažu da Niš nije jedini grad gde se glasalo i da je za članstvo bilo očekivano da se tu nađe Nebojša Stefanović, ali je Lončar iznenađenje, navode Južne vesti.

“Zašto se to radi, ja ne znam. Raščišćavanje sa Nebojšom (Stefanovićem) je već dugo očekivano, ali ja ne znam šta je radio Lončar. Ono što znam jeste da se glasa i na gradskom i na mesnim odborima”, rekao je izvor Južnih vesti.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend