Politika

Narodna stranka: Nemar i bahatost Komunalnih službi na “Starom groblju”

Gradski odbor Narodne stranke izdali su saopštenje gde su se Javnom komunalnom preduzeću „Komunalne službe“ obratili sa nekoliko pitanja.

Kako se navodi u sapštenju da naviknuti na nemar i bahatost gradske vlasti u Požarevcu, građani Požarevca već odavno nemaju veru da će predizborna obećanja ovog režima biti ispunjena, međutim zaista je teško poverovati da će i poštovanje prema onima koji su nam najmiliji, doći na red.

Gradski odbor naglašava da naviknuti na nemar i bahatost gradske vlasti u Požarevcu, građani Požarevca već odavno nemaju veru da će predizborna obećanja ovog režima biti ispunjena, međutim zaista je teško poverovati da će i poštovanje prema onima koji su nam najmiliji, doći na red. Кorov, nepokošena trava, opalo neuklonjeno granje, različite vrste odpadaka, na pojedinim parcelama.

U saopštenju se dodaje da opis situacije na pojedinim parcelama na Starom groblju u Požarevcu i ne bi bio toliko zabrinjavajući, kada nažalost ne bi konstatovali da je isti rukovodeći kadar bio odabran od strane aktuelne vlasti, istih onih koji tvrde da smo najbolji u svakom pogledu.

Gradski odbor Narodne stranke u Požarevcu postavlja sledeća pitanja:

– Кo je direktor Javnog Кomunalnog preduzeća u Požarevcu?

– Кakve kvalifikacije ima, za obavljanje ovog posla ako se uzmu u obzir gore navedene slike?

– Da li održavanje Starog gradskog Groblja u Požarevcu predstavlja obavezu Javnog komunalnog preduzeća ili samo naplata usluga od građana koje se ponekad naplaćuju i sudskim putem?

– Кada će sve parcele biti očišćene, uređene ili se samo vrši održavanje pojednih parcela?

Celo saopštenje možete pročitati OVDE..

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Narodna stranka:
    E jake li stranke koja se zanima za groblja.
    Pa za to su valjda zaduženi Topalovići.

%d bloggers like this:
Send this to a friend