Politika

Saša Pavlović: Srbija neće pokleknuti pred huliganima

Divljanje huligana u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu, napadi na policiju i nasilan ulazak u Narodnu Skupštinu Republike Srbije još jedan su pokazatelj neodgovorne i nasilne politike potpuno poraženih pripadnika opozicije, ocenio je u saopštenju zamenik gradonačelnika Požarevca, Saša Pavlović.
Saša Pavlović, foto: U.Urošević (arhiva)

„Na nedavnim izborima zajedno sa njima propale su i njihove ideje usmerene na rušenje ustavnog poretka Republike Srbije i radikalna ideologija. Sada su pokušali da na silu, mimo izborne volje  građana izvrše držani udar i preuzmu Narodnu Skupštinu“, navodi se u saopštenju.

„Siguran da građani Srbije to nikada neće podržati, i da oni i sami znaju da nam je u trenucima kada se suočavamo sa pretnjom od korona virusa, kao i teškim pregovorima o Kosovu i Metohiji neophodno jedinstvo i stabilnost. Srbija neće pokleknuti pred huliganima i nastaviće sigurnim putem napred sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. Predaja nikada nije bila opcija“, zaključio je Pavlović.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

3 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Kako komentariše budući gradonačelnik Požarevca to što su pripadnici jedne navijačke grupe iz Požarevca primećeni da izazivaju nerede u Nišu ili možda zna nešto više o tome, ali neće da kaže?

  • SNS je ugrozio zdravlje cele nacije lažnim izborima! Pitajte se gde ćete da radite kad se vlast bude promenila! Narod više nije lud da ćuti! Nismo huligani! SNS šalje huligane među ljude da bi politički spinovao i održao vlast! Bruka!

%d bloggers like this:
Send this to a friend