Politika

SNS Požarevac: Cilj organizatora protesta je nasilno preuzimanje vlasti mimo volje građana

Vandalizam i nasilje nisu sastavni deo politike i sada je svima jasno, da, saopštio je Gradski odbor Srpske napredne stranke Požarevca koji dodaje kako „najoštrije osuđuje rušenje centra Beograda, napad na Gradsku kuću u Novom Sadu , napad na policijsku stanicu u Kragujevcu i pokušaj linča pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova“.
foto: U.Urošević (arhiva)

„Apsolutno je jasno da su ovi kukavički napadi politički instruisani od Đilasa, Noga i ostalih političara iz takozvanog Saveza za Srbiju, oni su svojim nasrtajima na Narodnu skupštinu Republike Srbije pokušali da izvedu državni udar. Ovakvu klimu u Srbiji izazivaju gubitnici izbora od 21.juna, na kojima je apsolutnu pobedu odnela Srpska napredna stranka predvođena predsednikom Aleksandrom Vučićem“, piše u saopštenju.

Dodaje se da „predstavnici takozvanog Saveza za Srbiju -ispravniji naziv je Savez protiv Srbije- obmanuli su građane da se okupljaju u periodu kada se Srbija suočava sa pretnjom od korona virusa i kada nam predstoje teški razgovori o Kosovu i Metohiji, sve sa namerom da destabilizuju zemlju, u skladu sa njihovom politikom da kad je Srbiji gore, njima je bolje“.

Vandalizam, divljanje huligana, napadi na policiju, rušenje i paljenje Beograda i Novog Sada kao međusobni sukobi politički propalih pripadnika opozicije njihov su odraz u ogledalu, navode iz SNS-a u Požarevcu.

„Sigurni smo da građani Srbije ne odobravaju nemile događaje kojima smo bili svedoci i da se svakodnevno svojim napornim radom zajedno sa nama bore za bolju i uređenu Srbiju“, zaključuje se u saopštenju.

2 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

%d bloggers like this:
Send this to a friend