Politika

SSP: Da li je tačno da gradonačelnik Požarevca učestvuje u izbornoj kampanji SNS?

Foto: Boom93/MMV
Povodom video snimka iz Zaječara gde su juče održani lokalni izbori, a čiji su glavni akteri gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović i gradski većnik iz Požarevca Bojan Dinić, Gradski odbor Stranke slobode i pravde u Požarevcu izdao je saopštenje u kome je gradonačelniku Požarevca i povereniku Gradskog odbora SNS u Požarevcu Saši Pavloviću postavio određena pitanja.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Da li je autentičan video snimak  koji se u toku današnjeg dana mogao videti na društvenim mrežama, a na kome se jasno vidi da Vi i gradski većnik iz Požarevca Bojan Dinić učestvujete u izbornoj kampanji SNS od vrata do vrata u Zaječaru u toku izbornog dana i u toku zakonom propisane izborne tišine, kršeći propise i izborna pravila ?

Da li je tačno da ste danas kao gradonačelnik Požarevca, ali i poverenik Gradskog odbora SNS u Požarevcu poveli u Zaječar 45 Požarevljana zaposlenih u javnom sektoru, koji su u toku izbornog dana učestvovali u izbornoj kampanji Srpske napredne stranke od vrata do vrata, takođe kršeći na taj način propise koji predviđaju izbornu tišinu u toku izbornog dana?

Da li je tačno da je više desetina građana zaposlenih na određeno vreme u javnom sektoru u Požarevcu bilo danas regrutovano na punktu SNS-a u Jugovićevoj ulici u Požarevcu radi uznemiravanja građana Zaječara, koji su u toku čitavog dana dobijali telefonske pozive radi izlaska na izbore i glasanja za SNS, te se postavlja i pitanje odakle Vam brojevi telefona i ostali poverljivi podaci građana Zaječara?

Gradski odbor Stranke slobode i pravde u Požarevcu postavlja gradonačelniku ova pitanja, jer ukoliko je ovaj snimak autentičan, te ukoliko su i svi ostali navodi tačni, smatramo da se na taj način grubo narušava ugled grada Požarevca, koji i inače u prethodnih devet godina ne beleži vidljive rezultate ni po jednom pitanju od opšteg interesa po Požarevljane, navodi se u saopštenju.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Kakvo glupo saopstenje, tacno je da SNS gradonacelnik uznemirava gradjane Zajecara, krsi zakon i bruka Pozarevac. Nedostojan je funkcije i treba ga bojkotovati na svakom koraku.

%d bloggers like this:
Send this to a friend