Politika

SSP: “Gradonačelniče, znate li ko su izvođači radova?”

SSP
Pre  više od mesec dana započeti su radovi na rekonstrukciji  trotoara u ulicama Moše Pijade i ulici Voje Dulića. Nakon uklanjanja postojeće i postavljanja nove podloge radovi su stali, navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde u Požarevcu.

“Iako na mestu izvođenja radova nema tabli koje bi označile ko je izvođač radova a ko investitor, te koliko će radovi na ovim izuzetno prometnim saobraćajnicama trajati, ipak smo očekivali da se isti u nekom primerenom roku izvedu, ali izgleda da ni to nije moguće, jer već dvadeset dana na ovim gradilištima izvođača radova nema, Nestali su bez traga i niko ne zna kada će se vratiti i završiti započeto.”, navodi u saopštenju SSP.

Grdski odbor SSP smatra da “pored toga što u Požarevcu nema nijedne kapitalne investicije već devet godina, iako je budžet grada narastao na iznos od preko 40 miliona evra, očigledno je da nema kapaciteta, ni da se najobičniji trotoari izgrade.”

” Zato smo prinuđeni da postavljamo pitanja gradonačelniku koji je odgovoran za ovakvo stanje.”

“Gradonačelniče, znate li ko su izvođači radova? Gde su nestali  i zašto ne rade svoj posao? Da li  izvođač radova uopšte raspolaže dovoljnim brojem prijavljenih radnika? Ako  iz  nekog razloga  ne  možete  Vi,  dajte  nalog svojim  službama da  ih nađu   i vrate  na gradilište kako bi završili započeto. Vlasnici prodavnica i građani zbog ovakvog nemara trpe štetu,”

GrO SSP Požarevac najavio je da će nastaviti da postavlja pitanja koja su od interesa za građane Požarevca.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

5 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • To traje već 10 godina. Niskogradnja tj asfaltna mafija u sprezi sa vlašću. Nema table o radovima, br građevinske dozvole, vrednost radova, rok završetka. Šta vam to govori, garancija je posebna priča

  • Bravo za redakciju portala BOOM 93,ponovo objektivno i nepristrasno informisanje građana i ponovo prezentacija političkog pluralizma,bravo!!!

    Već 50 godina u Požarevcu vladaju nesposobni vlastodržci-kabadahije,koji uništavaju grad i građane Požarevca!!!
    Nikada se nije znalo,ko izvodi radove,da li postoje sve potrebne dozvole,da li je izabran najbolji i najpovoljniji izvođač,koliko će koštati radovi,itd,itd.

    Svi vlastodržci-kabadahije već više decenija krše više setova zakona,a na sve to Tužilaštvo i Policija ćute i prave se mrtvi umesto da postupaju po službenoj dužnosti i pohapse sve vlastodržce-kabadahije i tajkune-lopine koji se bogate na štetu građana Požarevca!!!

  • Tako je to kada vam partija postavlja svoje najbolje za gradonacelnika.Gradonacelnika trebaju da biraju građane, sposobne i viđene ljude. Neki put ni škola nije bitna, ko je domaćin on zna kako se to radi

%d bloggers like this:
Send this to a friend