Politika

Stefanović podneo ostavku na mesto predsednika SNS Beograd

(BETAPHOTO/MINISTARSTVO ODBRANE SRBIJE/JOVO MAMULA/EV)
Predsednik SNS i Srbije Aleksandar Vučić dobio je ostavku Nebojše Stefanovića na mesto predsednika Gradskog odbora stranke u Beogradu, prenosi Tanjug.

Poslanik SNS-a Vladimir Đukanović rekao je jutros za TV Prvu da je Stefanović podneo ostavku, uz komentar da je ovo “pobeda demokatije”.

“Mogu eksluzivno da vam kažem da je Nebojša Stefaović podneo ostavku na mesto predsenika GO SNS Beograd i mislim da je u ovim trenucima predsednik čita na sednici Predsedništva koja prethodi Glavnom odboru”, rekao je Đukanović.

U Beogradu je u toku sednica Predsedništva Srpske napredne stranke, posle koje će početi i sednica Glavnog odbora stranke, na kojoj bi SPAS Aleksandra Šapića trebalo formalno da postane deo te stranke.

Da će to biti glavna tema sednice najavio je i sam predsednik Aleksandar Vučić, rekavši pre nekoliko dana da će Glavni odbor prvo razgovarati o ujedinjenju sa SPAS-om, a zatim o planovima i programima, pre svega planu “Srbija 2025”.

Dodao je, međutim, i da će na Glavnom odboru biti reči o problemima u stranci, pa se očekuje da će na sednici biti reči i o radu pojedinih ministara, ali i predsednika opština i gradonačelnika.

Jedan broj odbora SNS izjasnio se za smenu Nebojše Stefanovića sa svih funkcija u državi i stranci, dok se u medijima navodi da su neki odbori izrazili nezadovoljstvo i radom ministara Zlatibora Lončara i Marije Obradović.

 

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend