Politika

Stranka slobode i pravde: Imamo svoj program i plan za ekologiju i zaštitu životne sredine

Boom93/N.Stojićević
Gradski odbor Stranke slobode i pravde održao je konfenreciju za novinare na kojoj je govoreno o ekološkim problemima u gbradu, ali i o  planu ove stranke za rešavanje postojećih problema.

Maja Kostić, članica gradskog odbora Stranke slobode i pravde u Požarevcu je rekla da članovi ove stranke mesecima obilaze seoska naselja i u razgovoru sa meštanima se uočava ozbiljna zabrinutost sugrađana za vodu, vazduh i zemljište.

“Za devet godina nije urađeno ništa po pitanju komunalnog otpada, a posledica toga je da mi na teritoriji grada Požarevca imamo oko 300 divljih deponija koje se nalaze svuda oko nas. U to smo se uverili obilaskom Lučice, Kličevca, Ćirikovca, Živice i one predstavljaju ozbiljan ekološki problem”, navela je Kostić.

Ona dodaje da kada se sve sabere, dolazi se do zaključka da građani Požarevca nemaju rešeno pitanje fabrike vode, ali ni sistema za prečišćavanje otpadnih voda.

“Stranka slobode i pravde ima svoj program i plan i za ekologiju i za zaštitu životne sredine i pozabavićemo se ovim pitanjima i na narednim konferencijama jer želimo da ostanemo u zemlji koju volimo i iz koje ljudi više neće da odlaze. Kada sve to sagledamo, ja mogu samo da kažem da garantujemo, da na prvim slobodnim izborima mi ćemo smeniti ovu vlast, koju ni voda, ni vazduh, ni zemlja ne zanimaju”, zaključila je Kostić.

Ne pitanje Boom93 koji je konkretan plan ove stranke za rešavanje upravo problema koji postoje u Požarevcu ona je rekla da postoje planovi i da tim stranke radi na pronalaženju rešenja za probleme koji postoje.

Avatar

Neda Stojićević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend