Politika

Tužilaštvo otvorilo predmet „Palma“

(BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO)
Više javno tužilaštvo u Jagodini formiraće danas predmet u vezi sa navodima iznetim na konferenciji Marinike Tepić da je Dragan Marković Palma podvodio maloletnice u hotelima u Jagodini.

“Mi imamo saznanja iz medija i inicijativu koja je dobijena od strane Dragana Markovića, kojom se zahteva utvrđivanje svih okolnosti, zbog čega ćemo formirati predmet radi prikupljanja obaveštenja i utvrđivanja eventualnog postojanja krivičnih dela”, rekao je za Nova.rs Radoslav Vučković, viši javni tužilac u Jagodini.

Kako saznaje Nova, Tužilaštvo bi uskoro trebalo da izda nalog policiji za prikupljanje potrebnih obaveštenja o ovim događajima, odnosno da pokrene predistražne radnje.

Podsetimo da je Marinika Tepić juče na konferenciji za novinare izjavila da je “podvođenje žena gotovo svakodnevica u Jagodini, u tom privatnom gradu Dragana Markovića” Novinarima je prikazan snimak muškarca koji je, kako je naveo, radio za Markovića. Glas muškarca na snimku je izmenjen, a lice zamućeno. On je govorio o podvođenju maloletnica i njihovom dovođenju u jedan hotel u Jagodini.

Istakao je da su devojčice od 15 do 18 godina Luks taksijem dovožene iz Beograda na žurke u hotel Alfa u Končarevu, a da su na tim žurkama bili Marković i njegovi koalicioni partneri. Kako je rekao, i sam je bio na jednoj žurki kojoj su prisustvovali vlasnik Kopernikusa, funkcioneri SPS Aleksandar Antić i Ivica Dačić i koja je, prema njegovim rečima, izgledala kao “stočna pijaca”, a ne kao žurka.

Naveo je da je njegova drugarica 2010-2011. bila Markovićeva “hostesa” i da je nakon novogodišnje žurke uvela devojčicu od oko 15 ili 16 godina u apartman iznad Radio-televizije Jagodina, gde je Marković bio nag.

“To je javna tajna. To je nešto što traje toliko dugo da je jezivo”, rekao je taj čovek.

Prvi čovek Jagodine, Dragan Marković Palma, naveo je da je Tepić iznela laži, te da će zbog toga morati da ide, kako kaže, u zatvor. Marković je naveo da je čeka prugasto odelo.

Sve ovo prokomentarisao je i predsednik fondacije “Tijana Jurić”, Igor Jurić, koji je rekao da sigurno postoje osnovi za sve tvrdnje koje su iznete na konferenciji za novinare Marinike Tepić, a tiču se pedofilije u Jagodini. Jurić je kazao da je svoja saznanja o pedofiliji u Jagodini već saopštio tužilaštvu i bivšem ministru policije Nebojši Stefanoviću.

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Užasna panika,psihopate Palme,jer je istina,napokon isplivala,ali…!!! Ceo “slučaj” preuzima tužilaštvo u Jagodini,koje je de facto i de jure korumpirano,kao i policija,a sve se radi kako bi se psihički devijantna osoba zvana Dragan Marković Palma “oslobodila” optužbi i kako mu se ne bi sudilo za isto delo,već viđeno u nacističkoj Nemačkoj!
    Svi u Srbiji znaju da je Palma kriminalac i psihopata,svi znaju da decenijama vrši razne malverzacije sa ugljem,da lažno svedoči na sudu,da pljačka budžet,da ucenjuje i mlatretira ljude,da širi mržnju i diskriminaciju,da…!!!!
    Slučaj pedofila Palme odmah proslediti u Beograd i međunarodnom sudu za zaštitu deteta i ugroženih grupa!!!
    Bukagije i LUSTRACIJA za sve vlastodržce!!!

%d bloggers like this:
Send this to a friend