Sport

Kakva sudbina čeka Tur d’Frans?

Britanski biciklista Gerent Tomas rekao je danas da se i dalje nada da bi Trka oko Francuske mogla da se održi u nekom trenutku ove godine.
pixabay/ilustracija

Tur d’Frans, koji bi trebalo da se održi od 27. juna do 19. jula, tek treba da se otkaže ili odloži zbog pandemije korona virusa.

„Očigledno je da postoje važnije stvari koje je potrebno prvo rešiti, ali čim budemo sigurni voleli bismo da se to dogodi“, rekao je Tomas Radio Bi-Bi-Si.

„Nadam se da će se Tur održati u nekom trenutku“, dodao je šampion najprestižnije biciklističke trke iz 2018. godine.

On je, takođe, najavio i dobrotvornu trku – u svojoj garaži – u znak podrške britanskoj Nacionalnoj zdravstvenoj službi.

IZVOR: Beta

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend