Sport

Košarkaški klub Partizan delio sezonske ulaznice i u Požarevcu

U klubu navijača Partizana u Požarevcu dodeljene su sezonske ulaznice za utakmice KK Partizan u ovoj sezoni koje su kupili članovi kluba navijača.
FOTO: Boom93/MMV

Dodeli su prisustvovali bivši igrači Partizana i reprezentacije Mladjan Šilobad i Zoran Stevanović.

Mladjan Šilobad, koji trenutno obavlja funkciju izvršnog direktora KK Partizan, za Boom93 kaže da je ova akcija jedan vidova pomoći navijača Partizana u ovom periodu dok traje pandemija koronavirusa.

„Ovo je način na koji navijači i dalje podržavaju klub i pomažemu. Svima nam je teško da igramo utakmice bez prisustva publike. Znamo da je i navijačima to nedostaje i prodaja ovih sezonskih ulaznica je neki način konekcije između kluba i njih“ rekao je Šilobad.

On je dodao da je na početku prvenstva vidljiva da ekipi fali podrška sa tribina.

Zoran Stevanović i Mladjan Šilobad

„Partizan je sigurno jedan od timova kome najviše nedostaju navijači, jer je klub poznat po navijačima i po atmosferi na našim utakmicama. Prosto igračima je jako neobično da igraju utakmice pred praznim tribinama. Moramo da se izborimo sa tim, da probamo da igramo što bolje i da dočekamo taj trenutak kada će se navijači vratiti na tribine“  istakao je Mladjan Šilobad.

Na pitanje Boom93 pošto je Partizan u krizi rezultata da li uprava kluba ima plan kako da iz te krize izađe, Šilobad naglašava da postoje ljudi u klubu koji vode računa o tome i kad nešto ne ide mora se naći način da se dovede u stanje kakvo očekuju navijači Partizana.

Marko Veljković

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend