Sport

Mladi radnik dočekuje Crvenu zvezdu bez publike uz obezbeđen online prenos

U drugom kolu Super odbojkaške lige Srbije ekipa Mladog radnika će u Hali sportova u Poožarevcu ugostiti tim Crvene zvezde iz Beograda. Zbog pandemije koronavirusa utakmica će biti igrana bez prisustva pubilike, a klub je obezbedio online prenos.
Laza Ristić i Mladen Bojović

Laza Ristić, predsednik Upravnog odbora Mladog radnika kaže da su igrači željno isščekivali utakmice i početak prvenstva pošto od 15. marta nisu bili na terenu.

„Spremali smo se zadnja dva i po meseca i doveli smo nekoliko novih igrača. Bacili smo akcenat na igrače koji su iz Požarevca i koji su igrali u mlađim selekcijama. Tako da je kuriozitet ove godine da polse dužeg perioda imamo 10 igrača na ugovor od 4 godine, dva igrača na po 2 godine i dva igrača na po godinu dana. Došlo je do jedne smene generacija i pojačali smo se i sa internacionalcima kao što su Samb i Sejdo iz Senegala. Klub je pojačao i Mladen Bojović koji će ove godine biti kapiten tima“ rekao je Ristić.

On je dodao da se Mladi radnik prijavio za Kup CEV-a.

„Za protivinka u kupu Iščekujemo trećeplasiranog iz grupe Dinamo Moskva, Burgas iz Bugarske i Dob iz Austrije. Imamo i tu neke šanse da prođemo prvo kolo iako su to klubovi sa visokim budžetima“  istakao je Laza Ristić.

Mladen Bojović, novi kapiten Požarevljana kaže da su igrači spremni za utakmicu sa Crvenom zvezdom.

„Dolazi nam ekipa Crvene zvezde i mi ćemo gledati našu šansu da dobijemo ovu utakmicu. Znamo gde smo grešili u utakmici u Nišu trudićemo se da ispravimo greške i da ostvarimo željeni rezultat“  rekao je Bojović.

Utakmica se igra večeras od 19 časova. Zbog epidemije koronavirusa neće biti dozvoljeno prisustvo publike, a za sve ljubitelje odbojke obezbeđen je online prenos. Link prenosa možete pronaći OVDE.

Marko Veljković

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend