Sport

Mladi radnik ostao u ligi i počeo pripreme (VIDEO)

Posle dva odigrana kola u prolećnjem delu zbog epidemije prvenstvo je prekinuto, a Fudbaslki klub Mladi radnik se našao u zoni ispadanja. Očekivalo se nastavak prvenstva, ali je ipak odlukom Fudbalskog saveza Srbije odlučeno je da se prvenstva u nižim ligama prekinu.
Boom93/Marko Veljković

Požarevljani su trebali da, posle ove odluke, ispadnu iz Srpske lige Zapad i da se nađu u nižem rangu takmičenja, ipak odustajanjem klubova Mladi radnik je ostao u ovom rangu takmičenja.

„Konačno smo dobili srećnu vest koju smo očekivali  i nadali se. Imali smo neka uveravanja, ali ipak dok se to nije ozvaničilo nije nam bilo svejedno. Ostali smo u ligi koja je izuzetno jaka i tu više nema slabijih klubova za koje može to da se kaže. To su sve provereni klubovi neki su čak i stariji prvoligaši biće jako teško ali tu smo da se borimo“  rekao je Vojislav Bojatović, sportski direktor FK Mladi radnik 1926.

Vojislav Bojatović, sportski direktor Mladog Radnika 1926

Požarevljani su počeli pripreme, glavni trener je ostao Žarko Jovanović  dok će prvi pomoćnik biti nekadašnji prvotimac Bojan Karanović. Klub su zbog obaveza napustili dosadašnji pomoćni trener Goran Stokić  i trener golmana Vladan Radača. Takođe klub su napustili i pojedini igrači.

„Par igrača je otišlo, a najzvučnije pojačanje koje je stiglo je Igor Mijović, stari superligaški igrač i mislim da je on za sada pravi igrač za naš tim. U klub je stigao i mladi Drecun koji je došao iz Petrovca na Mlavi. Polako se uklapamo i imamo još dva, tri imena o kojima razmišljamo“ istakao je Bojatović.

Planirano je da se pripreme odrade u Požarevcu i treniraće se dva puta dnevno. Klub je tokom priprema ugovorio i prijateljske utakmice.

 

Marko Veljković

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend