Sport

Mladi radnik poražen u prvenstvu od Borca da li može da im se revanšira u kupu?

Odbojkaši Mladog radnika su u 6. kolu Superlige gostovali u Starčevu gde su se sastali sa ekipom Borca.
FOTO: Boom93

Požarevljani su protiv Borca sigurno otvorili utakmicu i povela sa 2:0 u setovima. Ipak usledio je pad u igri Mladog radnika što je ekipa Borca znalački iskoristila i uspela da preokrene rezultat i pobedi tim iz Požarevca. Borac je slavio sa 3:2 (16:25, 23:25, 25:23, 25:17,18:16) u setovima.

Žreb je tako da se ove ekipe sastanu i u osmini finala Kupa Srbije koje je na programu danas. Trener Mladog radnika Ivica Jeftić kaže da je ostao gorak ukus posle poraza u Starčevu  i da su se igrači Mladog radnika dobro upoznali sa ekipom Borca.

„To je sada iza nas i taj poraz nam ne pada toliko teško. Sledi nam utakmica na našem terenu na kojem važe naša pravila. Sami smo svojim greškama dozvolili protivniku da nas savlada i ako budemo na visini zadatka prolazimo ovu utakmicu“,  istakao je Jeftić.

Kapitan Požarevljana Mladen Bojović je rekao da je ekipa već zaboravila poraz  i da se koncetracija tima prebacuje na sledeću utakmicu.

„Izvukli smo pouke i spremamo se za takmičenje u kupu, koje je druga vrsta takmičenja, jer ne postoji pravo na grešku, ako izgubimo to je kraj. Igramo na našem terenu i to je naša prednost“ rekao je Bojović.

Treba napomenuti da je, u dosadašnjem delu prvenstva, Bojović najbolji poenter Požarevljana i da je trenutno MVP lige.

Utakmica Kupa Srbije igra se u Hali sportova Požarevac u 19 časova. Zbog epidemija koronavirusa nije dozvoljeno prisustvo publike.

Obezbeđen je prenos preko internet strima na sledećem LINKU.

Marko Veljković

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend