Sport

Mladi radnik protiv šampiona države cilja novu pobedu

Saša Joksimović i Ivica Jeftić
Odbojkaši Mladog radnika će u 17. kola Superlige u Hali sportova u Požarevcu ugostiti aktuelnog šampiona države tim Vojvodine iz Novog Sada.

Ivica Jeftić trener Požarevljana kaže da je uloga favorita prepuštena igračima Vojvodine.

„Dolazi nam ekipa koja je favorit u ovom meču, ali znajući svoje igrače i sebe sigurno se nećemo predavati, pogotovo što smo u prvom delu prvenstva na gostovanju kod njih imali šansu da napravimo dobar rezultat osvojivši dva seta, ali smo na kraju izgubili 3:2. Ovde vidimo svoju šansu i ako svi igrači budu na najvišem nivou motivisani, imaćemo šansu“ istakao je Jeftić.

On je dodao da su naredne utakmice ključne za što bolji plasman pred play off.

„Imamo utakmice protiv Vojvodine i Spartaka iz Subotice i kada bacite pogled na tabelu da je tu dosta zgusnuto i svako od nas traži neku svoju šansu da se što bolje plasira. Kao što mi tražimo neku svoju šansu tako priliku za bolji plasman traže  Spartak, Crvena zvezda i Partizan. Ko se bude bolje snašao u poslednje dve utakmice taj će i zauzeti tu bolju poziciju“ rekao je Ivica Jeftić.

Utakmica se igra danas od 19 časova u  Hali sportova u Požarevcu. Zbog epidemije koronavirusa nije dozvoljeno prisustvo publike, a zainteresovni navijači mogu pratiti utakmicu preko sledećeg LINKA.

Avatar

Marko Veljković

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend