Sport

Novi predlog za završetak košarkaške Superlige

I dok ABA liga još uvek nema spreman plan kako da nastavi sezonu nakon što prođe opasnost od pandemije koronavirusa, u Košarkaškoj ligi Srbije čine određene korake.

Direktor KLS Leon Deleon se pismom bratio klubovima učesnicima Superlige da čuje i njihovo mišljenje s obzirom da nema kalendara završetka Evrolige, Evrokupa i ABA lige, prenosi Sportski žurnal.

Postoji predlog da se Superliga igra od 1. juna što bi značilo da bi klubovi trebalo da krenu sa pripremama najkasnije 10. maja.

Međutim, ako bi se Evroliga i Evrokup preklopili sa našom Superligom onda bi se Crvena zvezda i Partizan uključili tek u polufinalu plej-ofa, a Superliga bi se u tom slučaju igrala u dve grupe od pet timova.

Na kraju, sve zavisi od odluke ABA lige jer se čeka konačan rasplet kada je u pitanju trenutna sezona.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend