Sport

Odbojkašice Srbije pobedom nad BIH započele odbranu titule na EP

Beograd, 19.08.2021. - Odbojkasice Srbije i Bosne i Hercegovine u akciji tokom prve utakmice Grupe A na Evropskom prvenstvu, danas u "Stark areni" u Beogradu. (BETAPHOTO/CEV/DS)
Odbojkašice Srbije savladale su danas u Beogradu selekciju Bosne i Hercegovine sa 3:0 (25:11, 25:18, 25:14), u meču prvog kola Grupe A na Evropskom prvenstvu.

Dvostruke uzastopne šampionke Evrope će u drugom kolu u subotu igrati protiv Francuske, dok selekcija BIH istog dana igra protiv Azerbejdžana.

Evropsko prvenstvo igra se u Srbiji, Hrvatskoj, Rumuniji i Bugarskoj, a završnica takmičenja se održava u glavnom gradu Srbije.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend