Sport

Posle velike borbe Mladi radnik savladao Novi Pazar

FOTO: Boom93/Arhivska fotografija
U utakmici 13. kola Super odbojkaške lige Srbije ekipa Mladog radnika je u Požarevcu ugostila tim Novog Pazara.

Posle velike borbe Požarevljani su uspele da slome otpor Pazaraca i sa 3:2 (25:17, 23:25, 25:23, 20:25, 15:9) u setovima uspeli da osvoje nove bodove u prvenstvu. Najefikasniji u ekipi Novog Pazara bio je Alija Bekrić koji je postiga 23 poena. U ekipi Mladog radnika ponovo je najefikasniji bio Mladen Bojović koji je na ovoj utakmici postigao 29 poena.

Posle 13. odigranih kola ekipa iz Požarevca je na 7. mestu na tabeli sa osvojenih 20 bodova. U sledećem kolu ekipa Mladog radnika putuje u Kragujevac gde će se sastati sa timom Radničkog.

Avatar

Marko Veljković

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Volim odbojku i kadgod mi se ukaže prilika prisustvujem utakmicama Mladog radnika u Požarevcu,naravno sad od toga nema ništa zbog epidemije. Interesantno je nešto drugo,ekipa Mladog radnika ima veoma dobru ekipu i očekivao se ove sezone visok plasman pa čak se po imenima moglo doći i do titule. Nažalost od toga nema ništa a za to ima nekoliko bitnih razloga. Mislim da je glavni razlog trener koji je na to mesto došao bez jednog dana rada sa mlađim kategorijama, priča se samo zato jer je član vladajuće partije. Kao igrač bio je solidan ali biti trener superligaške ekipe je nešta sasvim drugo. Neznam dali ima dovoljno para za rad kluba ali je činjenica da rezultata nema. Sigurno da ima još razloga za trenutno slab plasman ali bi sa ovim igračima i iskusnijim trenerom bi ekipa bila pri vrhu tabele.

%d bloggers like this:
Send this to a friend