Sport

Rešenje za Evroligu: F8 u Litvaniji?

Litvanski gradovi Kaunas i Viljnus najveći su favoriti za održavanje F8 Evrolige, ukoliko čelnici tog takmičenja odluče da u tom formatu završe sezonu.

Evroliga je stopirana zbog pandemije koronavirusa, a jedna od ideja za privođenje kraju sezone jeste organizovanje F8. Kao potencijalne destinacije za domaćina završnog turnira navode se Atina, Moskva, Kaunas i Viljnus, s tim što poslednja dva grada u ovom trenutku imaju prednost, javlja Gazeta delo sport.

Za sad nema zvaničnih informacija o tome, ali bi odluka trebalo da bude doneta do kraja maja, kako je saopštio prvi čovek elitnog takmičenja Đordi Bertomeu.

EL je prekinuta posle 28. kola, a u ovom trenutku na prvih osam pozicija nalaze se Efes, Real, Barselona, CSKA, Makabi, Panatinaikos, Himki i Fenerbahče.

IZVOR: Sport Klub

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend