Film

Bioskop na otvorenom tokom vikenda u Požarevcu

Bioskop na otvorenom
Boom93
Bioskop na otvorenom stiže ovog vikenda u Požarevac, sa prikazivanjem najnovije komedije „Glavni heroj“ sa Rajanom Rejnoldsom u glavnoj ulozi.

Svake večeri u Stop shop ritejl parku do nedelje, 22. avgusta će biti organizovana projekcija u terminu od 21 čas.

Cena ulaznice za bioskop na otvorenom je 300 dinara i biće dostupne za prodaju sat vremena pre početka filma.

Gledanje filmova u bioskopu na otvorenom je organizovano pomoću slušalica, tako da je neophodno da se ponesu slušalice i mobilni telefon. Na licu mesta, preko zvanične WI-FI mreže i odgovarajuće prodavnice (Google Play, App Store ili AppGallery), preuzima se aplikacija i uživa u savršenom zvuku filma.

Filmska video igrica „Glavni heroj“ sa holivudskim miljenikom Rajanom Rejnoldsom nam donosi priču o bankaru Gaju koji vodi naizgled dosadan život, dok se pored njega dešavaju nestvarne  i nerealne stvari.

On otkriva da je sporedni lik u brutalnoj video igrici nazvanoj Slobodan grad. Kada je Gajeva banka opljačkana sedamnaesti put u danu, on počinje da shvata da stvari ne idu kako treba.

Bioskop na otvorenom u Požarevcu organizuje Cineplexx Srbija.

Pratite Boom 93 na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend