Film

Džoni Dep: Holivud me bojkotuje, pokušavam da sredim stvari

Youtube screenshot
Holivudski glumac Džoni Dep izjavio je da je proteklih pet godina za njega bilo "nadrealno" iskustvo.

U svom prvom intervjuu nakon što je izgubio tužbu za klevetu protiv izdavača britanskog lista „The Sun“, glumac je za „The Sunday Times“ razgovarao o svom novom filmu „Minamata“, koji je sniman i u Beogradu.

Dep, koji je takođe bio jedan od producenata tog filma, igra fotografa iz stvarnog života V. Judžina Smita, koji je za časopis „Life“ dokumentovao trovanje živom japanskih seljaka ranih 1970-ih.

Glumac se osvrnuo i na svoj život – podneo je tužbu nakon što ga je „The Sun“ nazvao „nasilnikom“ u članku o tvrdnjama njegove bivše supruge Amber Herd o zlostavljanju koje je on porekao, uporedivši japanske seljake koji su bili otrovani i oni koji su patili od kovida-19.

„To je kao da vas mače ogrebe“, rekao je Dep o tome šta je prošao. „Ako poredimo“.

On je napomenuo i da film nije objavljen u SAD-u, a jeste u Velikoj Britaniji, za šta režiser Endrju Levitas izgleda krivi i Depov privatni život.

Kazao je i da su japanskim seljacima obećali da ih neće izneveriti.

„Da će film biti pun poštovanja… Verujem da smo održali svoj deo dogovora, ali oni koji su se kasnije uključili, trebalo bi i da održe svoj“, rekao je Dep.

Takođe se osvrnuo i na „holivudski bojkot“ njega.

„Jedan čovek, jedan glumac u neprijatnoj situaciji u poslednjih nekoliko godina? Ali, znate, krećem se tamo gde treba da odem da sredim sve to… Da iznesem stvari na videlo“, dodao je.

Herd i Dep su se venčali 2015. nakon nekoliko godina veze. Naredne godine su se rastali u lošim odnosima, u sporu koji je trajao više meseci sa navodima o lošem ponašanju obe strane pre nego što je njihov razvod konačno potpisan.

Dep je uporno poricao da je zlostavljao Herd i protiv nje je podneo tužbu za klevetu u iznosu od 50 miliona dolara, koja se trenutno nalazi na sudu.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend