Događaji Muzika

Egzit na onlajn platformi emituje pet festivalskih nastupa

Novi Sad, 19.03.2021. - Egzit (EXIT) festival ce emitovati pet festivalskih nastupa na "EXIT TV". Organizatori festivala su saopstili da ce nastupi biti emitovani svake subote, a prvo ce biti emitovano otvaranje Egzita 2015. godine kada je nastupala soul pevacica Emeli Sande. Zatim ce biti emitovani konceti britanskog sastava "Bad Company UK" iz 2017. godine, set najpoznatijeg bracnog para u elektronskoj muzici Adama Bejera i Ide Engberg, kao i nastupi Skrileksa i hip hop zvezde Frenca Montane. Uz vest Bete. (BETAPHOTO/EXIT FESTIVAL/DS)
Egzit (EXIT) festival će emitovati pet festivalskih nastupa na "EXIT TV".

Organizatori festivala su saopštili da će nastupi biti emitovani svake subote, a prvo će biti emitovano otvaranje Egzita 2015. godine kada je nastupala soul pevačica Emeli Sande.

Zatim će biti emitovani konceti britanskog sastava “Bad Company UK” iz 2017. godine, set najpoznatijeg bračnog para u elektronskoj muzici Adama Bejera i Ide Engberg, kao i nastupi Skrileksa i hip hop zvezde Frenča Montane.

Novi Sad, 19.03.2021. – Egzit (EXIT) festival ce emitovati pet festivalskih nastupa na “EXIT TV”. Organizatori festivala su saopstili da ce nastupi biti emitovani svake subote, a prvo ce biti emitovano otvaranje Egzita 2015. godine kada je nastupala soul pevacica Emeli Sande. Zatim ce biti emitovani konceti britanskog sastava “Bad Company UK” iz 2017. godine, set najpoznatijeg bracnog para u elektronskoj muzici Adama Bejera i Ide Engberg, kao i nastupi Skrileksa i hip hop zvezde Frenca Montane. Uz vest Bete. (BETAPHOTO/EXIT FESTIVAL/DS)

“Pre tačno godinu dana lansiran je specijalan Egzitov onlajn program ‘EXIT TV’, čiji cilj je bio da uz snimke brojnih nastupa sa Tvrdjave, olakša svima, a posebno mladima, ostanak kod kuće tokom vanrednog stanja. Retko ko bi tada rekao da će godinu dana kasnije i dalje postojati potreba za podrškom mentalnom zdravlju mladih, koje je ozbiljno narušeno usled više od godinu dana odsustva druženja na koncertima i festivalima, koji mnogima predstavljaju sastavni deo identiteta”, navodi se u saopštenju.

Festival Egzit ove godine obeležava 20 godina od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrdjavi.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend