Muzika

Ekskluzivne premijere nastupa sa Exit Life Stream od 17. do 27. septembra

Nakon četiri dana na Petrovaradinskoj tvrđavi, Exitov Life Stream, projekat realizovan u partnerstvu sa Svetskim programom za hranu Ujedinjenih nacija, najvećom humanitarnom organizacijom na svetu, sprema se da izađe pred višemilionski auditorijum širom planete.
Exit

U dva produžena vikenda, od 17. do 20. te od 24. do 27. septembra, stižu ekskluzivne premijere sa prostora vodeće svetske elektronske bine, mts Dance Arene, na kojoj su prethodnog vikenda nastupili neki od najvećih elektronskih izvođača na svetu, među kojima su Karl Koks, Šarlot de Vit, Adam Bejer, Nina Kravic, Ben Klok, Pol van Dajk, Ofenbah, Mahmut Orhan, Satori live, Black Coffee, i mnogi drugi.

Prvi tizer, nastup Šarlot de Vit, premijerno emitovan u subotu, dostigao je do sada već 600.000 pregleda, a očekuje se da će ta brojka preći i čitavih milion gledalaca u narednim danima. Ovaj nastup je snažno odjeknuo u svetskoj muzičkoj industriji, kako zbog jedne od najspektakularnijih produkcija ove godine, tako i činjenice da, dok je većina svetskih festivala ove godine publici ponudila virtuelna izdanja, EXIT je među retkima uspeo da realizuje punokrvni živi događaj.

Za četvrtak, 17. septembra, zakazani su nastupi Karla Koksa, Ilije Đokovića i Laga, a petak je rezervisan za Ofenbah, Buraka Jetera i dvojac Divolly & Markward. U subotu, 19. septembra, spremljeni su strimovi Nine Kravic, Marka Nastića i Space Motion, a za nedelju sjajni Black Coffee, DJ Tennis i Coeus.

Druga nedelja započeće u četvrtak 24. septembra, specijalnim setom iznenađenja, nakon kojeg slede Marsel Detmann i Tijana T. U petak stižu snimci nastupa Mahmuta Orhana, Pola van Dajka, Vantiz i Lady Lee, dok su u subotu upisani Adam Bejer, Ben Klok i Ece Ekren, sa kojom je nastupila i Milica Majstorović.

Finalno veče online izdanja Life Stream rezervisano je za izuzetne setove Satori live i Hot Since 82, da bi se sve završilo snimkom specijalnog back2back nastupa Kristijana Molnara i After Affair.

Najveći globalni festivalski stream event ovog septembra pokriće tako dva duga vikenda od sredine meseca sa snimcima koji će uvek počinjati simbolično u 20:20. Svi strimovi kao i detaljna satnica moći će da se prate na zvaničnom sajtu, You Tube kanalu i fejsbuk stranici EXIT festivala, kao i na sajtu Life Stream.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend