Muzika

Pojačanja za dve decenije EXIT-a

Youtube screenshot
Veliku proslavu dve decenije EXIT festivala pojačavaju Robin Schultz, Satori live i Ece Ekren, saopšteno je iz organizacionog tima tog festivala.
Youtube screenshot

„Nakon lansiranja velike nacionalne kampanje za vakcinaciju mladih, EXIT objavljuje nova imena za proslavu dve decenije festivala. Hitmejker Robin Schulz, izuzetno cenjeni holandski umetnik srpskog porekla Satori live, i nadolazeća house zvezda Ece Ekren svojim nastupima pojačavaju veliku proslavu 20 godina Exita, koja će biti održana od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi. Uz njih stiže i niz domaćih izvođača, koji zaokružuju program omiljene progresivne trance bine Gaia Trance Xperiment“, navodi se u saopštenju.

Oni će se pridružiti već ranije najavljenim svetskim i regionalnim zvezdama, među kojima su David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Asaf Avidan, Sabaton, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Artbat, Hot Since 82, Sheck Wes, Meduza, Solomun, Paul van Dyk, Honey Dijon, Amira Medunjanin, Buč Kesidi, Marko Nastić i mnogi drugi.

U saopštenju se podseća da su vodeći srpski muzički festivali nedavno predstavili protokol kreiran u skladu s poslednjim naučnim istraživanjima širom Evrope, koja potvrđuju da je, uz određena ograničenja ulaska na događaje, rizik od širenja zaraze gotovo zanemarljiv.

Protokol tako predviđa da će na festivale moći da uđu oni koji su vakcinisani, imaju potvrdu da su preležali kovid-19, koji poseduju negativan PCR ili antigenski test. Ovaj protokol ujedno predstavlja i snažnu motivaciju mladima da se vakcinišu, jer je ovoj starosnoj grupi glavna motivacija za vakcinaciju upravo povratak normalnom životu.

Osim novih imena, EXIT najavljuje i prodaju jednodnevnih ulaznica koja počinje od utorka, 1. juna.

U prodaji se trenutno nalazi ograničen kontigent ulaznica za EXIT festival 2021. po promo ceni od 6.990 dinara, i uz uštedu od 40 odsto u odnosu na finalnu cenu. Sve ulaznice kupljene za izdanje 2020. važe za ulaz na ovogodišnji festival. Pokrenuta je i popularna akcija „Kupi 4, zgrabi 5“, koja će biti dostupna do isteka veoma ograničenih zaliha.

Ograničen kontigent jednodnevnih ulaznica, po poklon ceni od 1.990 dinara, uz 50 odsto popusta, biće pušten u prodaju u utorak 1. juna, tačno u podne. U pitanju je jako ograničen broj ulaznica koji obično bude rasprodat za par sati, nakon čega se cena podiže. Ulaznice se mogu nabaviti putem zvanične stranice festivala, kao i putem prodajne mreže Gigs Tix.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend