Muzika

Van Gog objavio novi video spot

Video spot za pesmu "Više te ne volim ko pre" sastava " Van Gog" je premijerno prizakan u utorak, 27. oktobra u 12 časova, u okviru  nove video edicije "Proba za novo doba“ na Jutjub kanalu benda, kao i na njihovoj Fejsbuk i Instagram stranici grupe.
Youtube screenshot

Nakon serije „karantinskih“ svirki sa ulica i studija, koje su članovi benda “Van Gog” poklonili svojoj publici tokom pandemije, dostižući vrhunac martovskim online koncertom u trajanju od čak 12 sati, Đule, Srba i Dragan se vraćaju na već započetu trasu rokenrola “iza kulisa“ ovim novim, zanimljivim poduhvatom!

Pesma “Više te ne volim ko pre” odsvirana je uživo na probi, a video spot su snimili sami članovi benda svojim mobilnim telefonima. Sirovi zvuk  u spotu, jeste autentični zvučni zapis trenutaka iz “dnevne sobe”.

Podsetimo, “Više te ne volim ko pre” već godinu i po dana krasi deseti studijski album benda “More bez obala”.

U okviru ideje “Proba za novo doba”, bend će periodično, iz svoje dnevne sobe u kojoj godinama živi stvarajući, uživo izvoditi pesme, kako to sami kažu odsvirane “na keca”, sa željom da publici, makar na trenutak, u nedostatku velikih koncerata, ulepšaju boravak kod kuće.

Trojka u sastavu gitara (Đule), bas gitara (Dragan) i bubanj (Srba ) će svojom video edicijom “Proba za novo doba”, povesti publiku na jedno potpuno novo, inspirativno muzičko putovanje, tragom svoje set liste.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend