Da se razumemo

Novogodišnja jelka i ukrasni crteži na staklu za decu iz Centra

Boom 93 je pred praznike poklonio okićenu novogodišnju jelku Centru za dnevni boravak dece i omladine ometenje u razvoju. Akciji se priključio umetnik Predrag Radošević koji je svojim crtežima ukrasio prozore i ulazna vrata Centra.

Uoči Novogodišnjih praznika, Boom93 već nekoliko godina ne šalje čestitke poslovnim prijateljima,  saradnicima i političarima.

Umesto toga, odlučili smo da sredstva usmeravamo na potrebnije stvari.

Ove godine smo rešili da poklonimo i okitimo novogodišnju jelku požarevačkom Centru za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju.

Akciji se priključio i umetnik Predrag Radošević koji je ukrasio prozore i ulazna vrata svojim zanimljivim crtežima.

Odavno nije bilo ovoliko emocija dok smo pripremali ovo iznenadjenje, a u ukrašavanju nije izostala ni pomoć dece iz Centra.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend