Da se razumemo

Učenici za decu: “U potrazi za Deda Mrazom”

Učenici osnovne škole “Kralj Aleksandar I” posetili su Centar za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju i izveli predstavu “U potrazi za Deda Mrazom”.

 

Novogodišnju priredbu izveli su članovi dramske sekcije koju vodi učiteljica Ljubinka Jeremić. Učenicima nije prvi put da igraju predstavu za decu centra, a oni ih uvek rado i sa nestrpljenjem dočekaju i uživaju u priredbi.  

U okviru novogodišnjih aktivnosti “U susret 2018. godini” sledeće nedelje korisnike Centra za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju posetiće moto klub “Vatreni” čiji članovi već šestu godinu zaredom, u kostimima Deda mraza na motorima, poklanjaju novogodišnje paketiće za decu.

Korisnike centra obićiće i konjičko društvo “Knez Mihajlo” koje se prošle godine prvi put uključilo u dodeli novogodišnjih paketića.

 

 

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend