Javnost i odgovornost

Tribina: Transparentnost rada javnih preduzeća i funkcionera

Javna debata “Transparentnost rada javnih preduzeća i nosilaca javnih funkcija” biće održana u četvrtak,23.februara na prvom spratu Radio cafea - Boom 93, od 18 časova.

Učesnici su Zlatko Minić i Nemanja Nenadić.

 

Debata se organizuje u okviru projekta “Hoću da znam – Transparentnost javnih finansija i odgovornost nosilaca javnih funkcija“, koji realizuje Boom 93.

 

Kroz serijal radijskih emisija i javnih debata, projekat ima za cilj da ukaže na značaj transparentnosti planiranja i trošenja javnih finansija, odgovornost nosilaca javnih funkcija, vladavine prava i zakona. Takođe, tekstovi na web portalu Boom 93, emisije i javni razgovori bi trebalo da ohrabre građane da se aktivnije uključe u planiranje i kontrolu lokalnih budžeta.

 

Više o učesnicima javne debate:

 

Nemanja Nenadić, izvršni direktor Transparentnost Srbija; 

 

Zlatko Minić,  Transparentnost Srbija, bivši član Agencije za Borbu protiv korupcije

 

 

Projekat „Hoću da znam“  finansira Evropska unija u okviru Medijskog programa 2014.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend