Ka Evropi

Sledi rekonstrukcija magistralnog puta Mala Krsna – Požarevac – Veliko Gradište – Golubac

Prema planu ministarstva infrastrukture u naredne tri godine trebalo bi početi rekonstrukciju važnijih saobraćajnica u požarevačkom kraju.

Kako navodi ministarstvo u narednom periodu trebalo bi očekivati rekonstrukciju dela autoputa Požarevac – Batočina. Tokom radova uradiće se rekontrukcija punog profila autoputa.

Takođe prema planu ministarstva radiće se rekonstrukcija magistralnog puta Mala Krsna – Požarevac – Veliko Gradište –Golubac – Donji Milanovac – Kladovo.  Tokom rekonstrukcije ovog puta biće izgrađen brzi put od isključenja sa auto puta kod Male Krsne do Golupca. Očekivani početak izgradnje ovog puta je 2020 godine.

Ministarka infrastrukture Zorana Mihajlović je pre izjavila da će oš 2,5 milijarde dinara biće uloženo u rekonstrukciju puteva u Braničevskom okrugu ove godine plus za redovno održavanje u Okrugu.

 

Sadržaj je nastao u okviru projekta „2025. Ka Evropi – kad ja tamo,a ono međutim“ radija Boom 93 koji je delom finansiran sredstvima Ministarstva kulture i informisanja u okviru projektnog sufinansiranja medijskih sadržaja za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja. Stavovi izneti u podržanom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend