Stop korupciji

Mojovića sutra saslušava istražni sudija

Direktoru Autotransporta Kostolac, Perici Mojoviću određeno policijsko zadržavanje. On je predat istražnom sudiji Višeg javnog tužilaštva, potvrđeno nam je u policiji.

Mojović je u policiji danas saslušan po okolnostima koje su vezane za izvršenje krivičnog dela zloupotrebe službenog položaja u javnim nabavkama, odnosno poslovima koje je ovo preduzeće obavljalo za Termoelektrane i kopove Kostolac.

Ovaj tekst proizveden je uz podršku Evropske unije u okviru programa „Jačanje medijske slobode u Srbiji“ kojim rukovodi Delegcija EU u Srbiji, a implementira EPTISA Servicios de Ingenieria. Sadržaj ovog teksta i stavovi izneti u njemu su isključiva odgovornost Radija Boom93 i ni na koji način ne odražavaju stavove i mišljenja Evropske unije.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend