Stop korupciji

Uhapšena bivša direktorka PD „RIO“ Kostolac

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, uhapsili su Natašu Savić (47) iz Beograda. Ona je kao bivše odgovorno lice privrednog društva „RIO“ Kostolac, osumnjičena za zloupotrebu položaja odgovornog lica i zloupotrebe sa javnim nabavkama.

Sumnja se da je od 2010. do 2013. godine, oštetila preduzeće za oko 6.000.000 dinara, protivpravnom isplatom prekovremenog rada, angažovanjem beogradske advokatske kancelarije i revizorske kuće, protivpravnim uvećanjem zarada zaposlenima kao i neosnovanom uplatom avansa preduzeću iz Vlasotinca.

Takođe se sumnja da je većem broju privatnih firmi omogućila sticanje imovinske koristi u iznosu od oko 15.000.000 dinara, na štetu PD „RIO“ Kostolac, angažujući ih kao podizvođače u poslu dobijenom od PD „TE-KO“ Kostolac, iako ih u ponudi nije prikazala kao podizvođače.

Osumnjičena je uz krivičnu prijavu predata Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu.

Boom 93 nezvanično saznaje da policija traga za M.Ž. iz Malog Crnića.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend