PROMO

Sve za frizerske i kozmetičke salone na jednom mestu

“Frizer Shop S“u svojoj ponudi ima sve ono što je potrebno profesionalcima u svakodnevnom radu, ali i običnim kupcima koji traže kvalitet, povoljne cene i raznovrstan izbor. „Frizer Shop S“ već godinama “olakšava život“  frizerskim i kozmetičkim salonima u gradu i okolini, jer im omogućava da svu opremu i materijal za rad pronadju na jednom mestu, po povoljnim cenama i uslovima.

Imajući u vidu neprestanu težnju za lepotom naših kupaca, te konstantnu potrebu svih profesionalaca ka usavršavanju, otkrivanju novog i nepoznatog, mi i dalje nastavljamo da pratimo trendove i inovacije iz sveta lepote kako bismo našim kupcima uvek mogli da pružimo nešto novo, bolje i drugačije. Zato nam je svaki kupac podjednako važan, a svaki naš klijent i njegove aktivnosti predstavljaju istovremeno i naš uspeh.

Zbog toga, nudimo vam prodaju profesionalne frizerske – kozmetičke opreme i preparata poznatnih brendova po veleprodajnim cenama Aleksandar kozmetike.

Veliki izbor proizvoda za ulepšavanje koji su namenjeni profesionalnoj salonskoj, ali i ličnoj upotrebi. Raspolažemo sa sjajnom ponudom za frizerske salone od farbi za kosu, linija za negu kose, profi fenova do  profesionalne opreme za profesionalnu i kućnu upotrebu.

Izdvajamo i odličan izbor opreme za kozmetičke salone: voskove za depilaciju, trepavice za nadogradnju, gelove za nokte, profesionalnu šminku, kozmetičke stolice, police, kofere, sve za manikir, pedikir, ali i masažu.

Redovno organizujemo edukacije i programe indvidualne obuke  profesionalnog šminkanja, nadogradnju noktiju i trepavica, da bismo naučeno podelili sa klijentima i kupcima.  Naši edukatori su iskusni profesionalci sa međunarodnim priznanjima, a posebno izdvajamo Professional MakeUp školu šminkanja.

Frizer šop S – Trg Radomira Vujovića 2/1

Telefon 065/609-66-74

Facebook strana: Frizer Shop S

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend