PROMO

Arrivina srebrna linija saobraća i ovog leta

Kompanija će svim ljubiteljima Srebrnog jezera od 1. jula omogućiti lakši i brži dolazak do omiljene destinacije.

Srebrno jezero kao jedan od značajnijih turističkih potencijala svake godine postaje sve prepoznatljivija turistička destinacija i sa razlogom se zove Srpsko more.  Imajući to u vidu, kompanija Arriva Litas će i ove godine tokom jula i avgusta saobraćati na relaciji Veliko Gradište – Srebrno jezero i posetiocima ove turističke destinacije ponuditi komforan prevoz.

Ova sezonska linija saobraćaće sa polascima u 6:30, 8:15, 11:15, 14:20*, 15:10, 17:30, 19:15 sa autobuskog stajališta, i povratkom sa Srebrnog jezera u 6:50, 8:35, 12:00, 14:45*, 15:25, 18:30, 19:35 (Vila Dinčić). Tokom ove petnaestominutne vožnje, putnicima u autobusu je obezbeđen Wi-Fi. Polasci u 14:20, odnosno 14:45, neće saobraćati subotom, nedeljom i državnim praznicima.

Usputne stanice su Zelena pijaca, Kasina, Vila El Barco, Vila Sunce, Restoran Brka, Vila Atos, Sportski tereni, a cena karte za ovu relaciju je 90 dinara.

Više informacija o ovoj liniji korisnici mogu dobiti na telefon 012/7662 272 ili www.centar@arriva.rs.

O kompaniji Arriva

Arriva je jedan od vodećih pružalaca usluga prevoza putnika u Evropi, zapošljava više od 53.000 ljudi i godišnje isporučuje 2 milijarde putničkih putovanja u 14 evropskih zemalja. Arriva je deo Deutsche Bahn (DB), jedne od vodećih svetskih kompanija za prevoz putnika i logistiku, i odgovorna je za regionalne putničke usluge DB van Nemačke. Više informacija o kompaniji dostupno je na https://arriva.rs/.

 

 


Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend