PROMO

AŠ „Zebra“: Cilj je da svi budemo bezbedniji u saobraćaju

Auto škola „Zebra“ već 18 godina posvećuje punu pažnju kvalitetnoj obuci budućih vozača. Stručni kadrovi, odlična vozila i dugogodišnje iskustvo garant su kvaliteta. AŠ "Zebra" ima sopstvenog licenciranog predavača teorijske obuke, a karakterišu je visoka prolaznost na teorijskom i praktičnom delu ispita, rad u malim grupama i apsolutna posvećenost svakom kandidatu.

Samo u 2014. godini je 130 polaznika došlo do vozačke dozvole zahvaljujući znanjima i veštinama stečenim u ovoj školi. O uspesima u ovoj i planovima za sledeću godinu govori vlasnik Auto škole „Zebra“ Dobriša Todorović.

Boom 93: Koji su najveći uspesi i poslovni rezltati AŠ „Zebra“ u 2014-oj godini?

Todorović: Kao najveći uspeh u ovoj godini možemo navesti naš rad na saobraćajnom obrazovanju i vaspitanju naših kandidata. Pod ovim pojmovima podrazumevamo preventivne aktivnosti koje su namenjene našim budućim vozačima, a to su: pružanje znanja o saobraćajnim propisima i pravililma koja će ih učiniti opreznim i bezbednim učesnicima u saobraćaju. Naš osnovni zadatak je da utičemo na promenu stavova kod učesnika u saobraćaju, kroz teorijsku nastavu i praktičnu obuku, a to je rezultiralo odličnim uspehom na ispitima vožnje u 2014. godini u Auto školi „Zebra“. Kao uspeh u 2014. godini, možemo reći i da smo unapredili kvalitet obuke osposobljavanja, u smislu dodatne edukacije i unapređenja znanja naših instruktora i ispitivača.

   

Boom 93: Kakvi su planovi i zadaci za 2015-u godinu?

Todorović: Naš najveći zadatak u predstojećoj godini je upoznati što više potencijalnih polaznika sa našim radom i našim potencijalima, da bi se odlučili baš za Auto školu „Zebra“, koja ima stručne kadrove, odlična vozila i veliko iskustvo u radu već 18 godina. Zadaci su nam takođe da naučimo naše kandidate (buduće vozače) bezbednom i propisnom ponašanju učesnika u saobraćaju. Propisno ponašanje vozača može se definisati kao ponašanje u skladu sa pravilima i propisima kojima se reguliše bezbednost saobraćaja na putevima, a za razliku od propisnog ponašanja, bezbedno ponašanje se može definisati kao ponašanje učesnika u saobraćaju koji se odlikuje kontrolom i upravljanjem nad sopstvenim ponašanjem za vreme učestvovanja u saobraćaju. Ovim putem želimo da skrenemo pažnju na bezbednost mladih u saobraćaju. Ličnim primerom, kroz svakodnevna predavanja edukujemo i osposobljavamo ovu grupu mladih ljudi kako da budu bezbedni u saobraćaju.

Boom 93: Vaša poruka sugradjanima za Novu godinu?

Todorović: U Novoj godini Auto škola „Zebra“  svim vozačima želi bezbedno učestvovanje u saobraćaju, a za dostizanje ovog cilja moramo svi aktivno učestvovati. Sam proces osposobljavanja kandidata poverite nama, jer znamo modele i načine da to uradimo najbolje.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend