PROMO

Audicija Boom 93

Tražimo kreativne, hrabre, energične, kreativne i ubedljive osobe.

Nudimo ti priliku za posao, usavršavanje i karijeru u oblasti medija. Nadamo se da znaš engleski jezik, te da znaš da radiš na računaru, da poznaješ i koristiš društvene mreže, da si pričljiva i dinamična osoba. Možda znaš ili imaš ideju za nešto novo.

Tražimo kreatore medijskog sadržaja i ako imate talenat ili želju da napredujete, ako ste prodorni, pričljivi, buntovnik sa ili bez razloga, onda ste vi prava osoba za nas!

Takođe, tražimo tri tinejžera volontera koji će raditi na našem veb-sajtu i proći obuku za novinare i istraživače. Volonteri će ispunjavati dnevne novinarske zadatke i imati intenzivnu obuku u veštinama, tehnikama i znanjima vezanim za novinarstvo. Volonteri će biti primljeni na dvomesečni probni period,  posle čega ćemo oceniti kvalitet dotadašnjeg rada.

Konkurs je otvoren do 10. marta 2020.godine

Kandidati treba da pošalju:

– CV + fotografiju
– motivaciono pismo (ne duže od 1000 karaktera)

Prijave slati na:

office@boom93.com

Za sve informacije tel. 012531155

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend