PROMO

Audicija radija Boom 93

Okrećemo novu stranicu, prvih 25 godina je iza nas! Tražimo kreativne, hrabre, energične, obrazovane, pričljive i ubedljive osobe.

Tražimo radijske voditelje, spikere i novinare… Nudimo ti priliku za posao, usavršavanje i karijeru u oblasti medija (jer ko je kod nas radio taj može da se prošeta kroz većinu beogradskih redakcija)

Nadamo se da znaš engleski jezik, te da znaš da radiš na računaru, da poznaješ i koristiš društvene mreže, da si pričljiva i dinamična osoba, te da ti čitanje teksta ili najavljivanje sadržaja ne predstavlja problem.

Dakle, u zavisnosti da li planiraš ovim poslom ozbiljno da se baviš ili tek povremeno da honorarišeš u nekakvoj emisiji, dogovaraćemo se sa tobom! Ukoliko želiš da puštaš svoju muziku na radiju onda moraš da nas impresioniraš svojim muzičkim izborom i poznavanjem muzike, jer daćemo ti etar, pa možda postaneš poznati DJ ili glavna faca u gradu…

Moraš prvo da znaš šta želiš i gde se na radiju (ili veb portalu) vidiš. Novinar, voditelj ili DJ ili autor emisija ili možda hoćeš nešto novo što ni mi nemamo pojma? Recimo da praviš reportaže na sasvim novi način… Moraš da znaš koje ti je područje interesovanja, da li imaš uzore ili si rodjeni vodja, ali te niko ne poznaje ili niko to shvatio nije do sada? Reporter? Istraživač? Informativac? Kultura? Politika? Zabava? Ili ?

Šta kažeš? Teško je … Ma, jok! Pogledaj ko radi po medijima i biće ti sve jasno, možda si baš ti bolji/bolja od većine drugih! (P.S ovde mislimo samo na one prave medije)

Svoju prijavu sa ličnim podacima (ime i prezime, datum rođenja, stručna sprema, eventualno radno iskustvo u medijima – nije neophodno, te kratak opis ličnih karakteristika i interesovanja i obaveznu fotografiju možete dostaviti na e-mail adresu: office@boom93.com

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend