PROMO

Auto škola kojoj se veruje

Auto škola „Stig plus“ ima dvadesetogodišnje iskustvo u radu i hiljade vozača koji su znanje stekli i veštinu vožnje savladali sa instruktorima ove škole. To je garancija kvaliteta za sve one koji tek nameravaju da sednu za volan.

AŠ „Stig plus“ ima licencirane predavače i ispitivače, što obezbeđuje kvalitetnu teorijsku obuku i praktičnu nastavu.

Obuka se vrši na vozilima marke „Mercedes“ A klase, a po kandidatata na praktičnoj obuci instruktor vozilom dolazi na kućnu adresu.

„Stig plus“ je i jedina škola u Braničevskom okrugu koja obavlja obuku i polaganje vozača za „D“ kategoriju.

Mogućnosti za plaćanje su maksimalno prilagođene kandidatima: na 12 mesečnih rata preko administrativne zabrane, kreditiranjem preko banke na 24 meseca ili gotovinsko uz popust od 10 odsto.

AŠ „Stig plus“ se nalazi u Njegoševoj 15/8 u Požarevcu. Radno vreme škole je od 8 do 16 sati radnim danom i subotom od 8 sati do podneva. Za informacije je na raspolaganju tel. 012 401 257.

Promotivni tekst

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend