PROMO

B Company: Ciljevi ostvareni, pozicije učvršćene

“Postavljeni ciljevi za 2015. godinu su ostvareni, a pozicije kod saradnika su učvršćene, pokazala je analiza dvogodišnje saradnje sa kompanijom EXALCO”, kažu u kompaniji “Belac” doo iz Petrovca na Mlavi.

Od samog početka nivo poslovanja EXALCO-BELAC COMPANY  postavljen je tako da krajnji korisnik bude potpuno zadovoljan finalnim proizvodom. Dokaz da su ideja i strategija ispravne je sve veći broj zadovoljnih saradnika, koji sada sa zadovoljstvom preporučuju EXALCO svojim kupcima, za različite zahteve u izradi aluminijumskih konstrukcija.

U cilju širenja brenda EXALCO, dugogodišnji partneri Exalco i B Company doneli su odluku o nastupu na sajmu građevine SEEBBE u Beogradu, u aprilu 2015. godine.

Ideja je bila da se širem broju proizvođača aluminijumske stolarije, na jednom mestu predstave svi sistemi koje Exalco ima u ponudi, počevši od standardnih otvarajućih sistema, kliznih stena, specijalnih sistema za ulazna vrata, fasadnih sistema, kao i nekih sistema koje do sada nisu imali prilike da vide -ORAMA i EXALCO 135 ST.

Takođe u toku 2015.godine, zahvaljujući rastućim poslovnim rezultatima ali i povećanim zahtevima starih i novih klijenata, B Company proširio je asortiman prodajnog centra u Jagodini. Tako sada na poznatoj adresi magacina, kupci na jednom mestu mogu pronaći sve što im je potrebno za proizvodnju aluminijumske I PVC stolarije, od aluminijumskih sistema Exalco do PVC profila Roplasto, okova iz Stubline, sistema roletni Gimenez Ganga, a tu su i proizvodi drugih renomiranih proizvođača delova za aluminijumsku i PVC stolariju.

Proteklu godinu je obeležio i spoj muzike i biznisa. Naime, u Roplastu smatraju da ključ poslovanja leži pre svega u kvalitetu proizvoda ali i načinu saradnje sa distributerima i proizvođačima PVC stolarije, s toga poštujući principe da firma uvek izlazi u susret svojim kupcima, firma Roplasto je u Beogradu organizovala promociju pesama i spotova Acapulco benda. Tako je originalnu priliku za druženje i opuštanje iskoristilo stotinak poslovnih partnera i prijatelja Roplasta iz Srbije i okolnih zemalja među kojima su bili predstavnici Belac Company-a koji su pomogli i podržali promociju.

“Pored rasta broja saradnika u Srbiji, svoje poslovanje proširili smo u 2015. godini i na tržište Crne Gore i nekoliko zemalja EU. Ovom prilikom želimo da se zahvalimo našim saradnicima koji svojim kvalitetnim poslovanjem pomažu naš rast, pa između ostalih želimo da pomenemo neke od njih: Stublina-Stojnik, Tehno-al Marinković-Jagodina, Veka-plast – Lapovo, Nissal-Niš”, poručuju iz kompanije ”Belac” doo.

Promotivni tekst

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend