PROMO

Bane Spasović: Kupovina šećerane najbolji potez u 2015-oj godini

Na kraju 2015. godine predsednik Skupštine Grada Požarevca Bane Spasović sumira postignute rezultate i najavljuje bolji život Požarevljana.

„Najvažniji događaj za 2015. godinu po mom mišljenju je odluka da se kupi društveno preduzeće Fabrika šećera u stečaju. Grad je realizovao tu odluku, kupili smo šećeranu i time smo praktično dobili ključeve razvoja grada u naše ruke. U pitanju su nepokretnosti površine 22 hektara i time je grad stvorio uslove za jednu respektibilnu industrijsku zonu.

Takodje, jedna od važnijih odluka koje je donela Skupština grada Požarevca jeste odluka o prodaji ili davanju u zakup gradskog gradjevinskog zemljišta, a pre svega se tu misli na prodaju zemljišta u novoj industrijskoj zoni. Kao što je poznato, imamo više potencijalnih investitora koji su zainteresovani za ulaganje u ovu industrijsku zonu. Samim tim grad u sledećoj godini ima osnovni zadatak da izgradi infrastrukturu i na ovoj novoj lokaciji stare šećerane koju smo kupili. Tamo postoji već odgovarajuća infrastruktura, neke podzemne instalacije i putevi ali je činjenica da se mora izvršiti i rekonstrukcija. Naravno, sada već ne govorimo o preduslovima nego o tome da je Grad već stvorio uslove za dovodjenje investitora u Požarevac.

Ono što bih poželeo svim Požarevljanima, pored ličnog zdravlja i sreće, jeste da u sledećoj godini imamo nekoliko stotina sugradjana koji  će imati novi posao„, rekao je predsednik Skupštine Grada Požarevca Bane Spasović.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend